БЦС може да се справи дури и со најсложените барања за персонализации на картички и нивно печатење.

Нашето биро за целосна услуга во рамките на организацијата е опремено со најнапредните технологии за персонализација на Datacard картичките достапни денес. БЦС може да обезбеди целосен опсег од опции за персонализација на картички за идентификација без разлика на големината, вклучувајќи принтање, ембосирање, кодирање на чип и кодирање магнентни ленти.

За повеќе информации за нашето печатење на картички и услугите за нивната персонализација, Ве молиме контактирајте нѐ.

Повеќе

Услуги за персонализција на картички