БЦС нуди водечки софтверски услуги и услуги за заштита на уредите, податоците и луѓето. Нашиот стратешки партнер АВГ има над 200 милиони активни корисници кои ги користат нивните производи и услуги, вклучувајќи ја интернет безбедноста, оптимизацијата на изведувањето, личната приватност и заштитата на идентитетот. Со избирањето на производите на АВГ, корисниците стануваат дел од доверлива светска заедница која работи директно со АВГ со цел да добие повратна реакција и да понуди заедничка поддршка за другите клиенти.

Повеќе

Антивирусни решенија