БЦС е лидер во носењето решенија за картички во Македонија. Нашата стручност во спроведувањето и поддршката на решенијата за картички за сигурносна идентификација и решенијата за персонализација на картичките, ни помогна да станеме партнери со најдобрите од својата категорија, Групацијата Datacard. Имаме обезбедено решенија за различни сектори, меѓу нив банкарството, здравството, образованието, телекомуникациите и други видови претпријатија. БЦС ги нуди следните пакет решенија:

  • Системи за централно издавање на картички
  • Десктоп принтери за картички
  • Машини за десктоп ембосирање
  • Системи за издавање пасоши и електронски пасоши
  • Системи за поврзување и исполнување
  • Картички (картички со идентификација со радио фрекфенција, магнетски картички, чип картички и празни картички)
  • Додатоци
  • Софтверски решенија, вклучувајќи и регулирање на идентификација и издавање
  • Управување со производство
  • Софтвер за управување со избори

Исто така, нудиме услуги за персонализација на картички, разновиден потрошен материјал, како рибони во боја или црно бели, црно бели, решенија за безбедност на картичките итн.

Нашата цел е да се обезбедат производи и прилагодливи решенија кои ќе бидат соодветни за сечиј буџет и исто така, да се обезбеди техничка поддршка на лице место како и услуги за постигнување најголемо задоволство кај клиентот.

Повеќе

Решенија за картично работење