Me mbi 20 vjet përvojë në mbështetjen e infrastrukturave më të ndërlikuara IT dhe punës me numër të madh të partnerëve nga fusha e IT, BCS është furnizuesi ideal i zgjidhjeve IKT. Gjatë ekzistimit të saj, dizajnuam dhe zhvilluam mijëra zgjidhje IKT për numër të madh institucionesh financiare, duke i përfshirë edhe bankat më të mëdha maqedonase, organizatat, institucionet publike, ndërmarrjet e vogla, të mesme dhe të mëdha. Klientët tanë e njohën profesionalizimin tonë të dëshmuar, vlerën dhe shërbimin e lartë që mund të vihet re nëpërmjet mirënjohjes së vazhdueshme dhe bashkëpunimit afatgjatë.

BCS ofron shërbime hardueri, softueri dhe profesionale për kompanitë që dëshirojnë ta zhvillojnë biznesin e tyre. Na kontaktoni që të mësoni se si do të mund tju ndihmojmë ta shëndroni infrastrukturën Tuaj IT në mjet strategjik që të keni përparësi konkurrente.

Leggi Tutto

Zgjidhje IKT