TRADITË

Më shumë se dy dekada BCS siguron zgjidhje dhe shërbime IT më bashkëkohore. Firma ka bashkëpunim shumëvjeçar me prodhuesit botërorë siç janë: BULL, NEC, DATACARD, OLIVETTI, UNIXCAM, AVG, GIGATMS, MICROSOFT, MOXA etj. Nga kompjutera deri në pajisje periferike dhe deri te shërbime për mirëmbajtje, ne qendrojmë në atë që përdoruesit tanë të janë plotësisht të kënaqur gjatë bashkëpunimit tonë.

 

PËRVOJË

Përvoja është e rëndësishme, dhe BCS e ka atë. Në këtë veprimtari jemi nga viti 1992, duke shërbyer për nevojat e institucioneve financiare dhe qeveritare si edhe sektorit korporativ. Kjo do të thotë më shumë se dy dekada zgjidhje të problemeve të klientëve dhe sigurim të zgjidhjeve dhe shërbimeve IKT. Profesionistët tanë të trajuar dhe me përvojë mund ta sjellin zgjidhjen e vërtetë IT për organizatën Tuaj. Ne jemi plotësisht të përkushtuar ndaj realizimit të nevojave Tuaja aktuale nëpërmjet ofrimit të zgjidhjeve dhe shërbimeve më të mira.

 

PROFESIONALIZËM

Ne e kuptojmë teknologjinë IT dhe dimë se si ta zbatojmë që të keni përparësi konkurrente. Ekipi ynë për shitje është me përvojë në sjelljen e zgjidhjeve inovative dhe i njëjti mund tju ndihmojë në kuadër të organizatës Tuaj. Nga instalimi dizajn deri në implementimin e shërbimeve autosorsing, përderisa Ju duhet, ne do të sigurohemi që pajisja, sistemi, rrjeti tuaj etj, të arrijnë nivel më të lartë të punës.