Bcs i ofron të gjitha zgjidhjet për identifikim, duke filluar nga dizajni fillestar dhe deri në kartat përfundimtare të printuara. Softueri (datacard® securatm) për udhëheqje me identitetin dhe kualifikimet, e revolucionarizon drejtimin nëpërmjet lëshimit dhe pas lëshimit të pasaportave me siguri të lartë, karta identiteti nacionale, karta për konfirmim të identitetit personal dhe dokumenta të tjera sigurie qeveritare. Filloni me njohjen e nevojave tuaja me identifikimin e sigurisë dhe pastaj na kontaktoni që të përzgjidhni zgjidhje për identifikimin personal që do ta ndihmojë organizatën tuaj që bëhet më efikase dhe do ta mbroni nga kërcënimet e përditshme.

Leggi Tutto

Zgjidhje per identifikim