Bcs ofron shërbime udhëheqëse softuerike dhe shërbime për mbrojtje të pajisjeve, të dhënat dhe njerëzit. Partneri ynë strategjik softuerik avg ka mbi 200 milionë përdorues aktivë që i përdorin prodhimet dhe shërbimet e tyre, duke e përfshirë sigurinë internet, optimizimin e zbatimit, privatësinë personale dhe mbrojtjen e identitetit. Me zgjidhjen e prodhimeve të avg, përdoruesit bëhen pjesë e bashkësisë konfidenciale botërore që punon direkt me avg me qëllim të fitojë reaksion kthyes dhe të ofrojë mbështetje për klientët e tjerë.

Leggi Tutto

Zgjidhje Antivirusi