TREGU FINANCIAR

BCS tashmë kohë të gjatë u ndihmon institucioneve financiare që ta pranojnë teknlogjinë e re dhe të jenë në hap me trendet e reja teknologjike.

Leggi Tutto

TREGU KORPORATIV

Më shumë se 20 vjet, BCS është furnizues kryesor i shërbimeve për organizatat nëpër Maqedoni. .

Leggi Tutto

TREGU QEVERITAR

BCS i furnizon institucionet qeveritare me sisteme IT, zgjidhje dhe shërbime,

Leggi Tutto

 The evolution of the world's most popular printer for bank teller applications.PR2 plus is the specialised pointer for multifunctional front-office applications capable to print on single-sheet and multiple-copy documents and on passbooks.